Fråga: När började din mensvärk?

Vissa var skonade ett par år medan andra fick lida ganska omgående.

Frågan är alltså: Hur lång tid efter din första mens började du känna mensvärk av den svårare sorten?

1. Ont redan vid första mensen

2. Ont efter ett halvår

3. Ont efter ett år

4. Ont efter två år

5. Ont efter tre år

6. Ont efter fyra år

7. Ont efter fem år eller mer?

 

 


Test av:Homeopati ( Bachblommor )

Homeopati anses vara en bluff av några och något helt underbart av andra. Men kan homeopati bota mensvärk? Så här gick det för mig i alla fall.

Jag besökte en homeopat som ska vara väldigt duktig. Jag fick genomgå olika muskeltester (kinesiologi) och testat fram vilka Bachdroppar jag skulle ta, samt orsaken till varför jag hade mensvärk. Svaret blev att det inte berodde på mineral- eller vitaminbrist eller liknande utan att det var ett "djupt emotionellt problem" som hade satt sig i vänster äggstock. Alla Bachdroppar i lådan var visst för klena för mitt problem, så jag fick skaffa mitt homeopatmedlet på annat håll. Det som skulle råda bot på mig och mitt "djupa emotionella problem" samt mensvärk var den dödligt giftiga växten Belladonna. Jag tog dropparna och märkte ingenting speciellt. Men efter 2 månader så var jag utan mensvärk 2 gånger i streck! Jag kände mig svag och trött, men noll, absolut noll mensvärk. Jag hade inte varit så här mensvärksfri på 4 år!!! Den gången hade jag då haft en helt underbar sommar, som förmodligen gjorde att jag slapp mensvärken. (kan inte komma på något jag gjorde annorlunda den gången). Väldigt märkbart är att jag efter att hade börjat ta homeopatmedlet började sluta vända saker mot mig själv. Jag tog inte på mig skulden för allt, kände mig inte värdelös och blev mer ego (på ett hälsosamt sätt). Tyvärr så kunde jag inte upprätthålla denna och 2 månader efter att flaskan var slut (cirka 4 månader efter besöket) kom "skiten" tillbaka. Detta besök inspirerade dock mig till att några månader senare prova "Test av: Vara snäll mot sig själv" - Se blogginlägget nedan.

+
Homeopatmedel ger inga biverkningar
Det finns chans att slippa mensvärken

-
Effekten håller inte alltid i sig
Man måste besöka en duktig och erfaren homeopat för att få en korrekt "diagnos"


Om man blir gladare på köpet är det värt att upplevas
BETYG: 4 stjärnor av 5 möjliga

Test av: Vara snäll mot sig själv

Om nu mensvärk beror på mentala problem i någon form, kan man då bli av med mensvärken genom att vara snäll mot sig själv? Mensvark.blogg.se har svaret!

Det här må vara det konstigaste sättet att försöka bli av med sin mensvärk på, men allt är ju värt att testa! Som jag skrev i ett tidigare inlägg anser en författare att man kan bli av med sin mensvärk genom att acceptera sin kvinnlighet, älska sig själv etc. Men fungerar det i praktiken?
Jag provade att varje kväll innan jag skulle sova en vecka innan förväntad mens, klappa mig själv på armarna, krama mig själv som att det vore någon annan. Med samma närvaro och känsla. Jag försökte verkligen känna känslan av min hud. Inte hur det kändes på själva huden utan på fingertopparna, som att jag var någon annan utifrån.
Hjälpte det? Ja, jag kan säga som så att det gjorde det faktiskt! Jag hade mycket mindre mensvärk. Dock kände jag mig väldigt svag i huvudet och trött, men smärta? Nej, den var knappt märkbar.
Om jag ska prova detta fler gånger? Absolut!!!


+
Självkärleken stärks under tiden
Man behöver bara sig själv

-
Det kan kännas konstigt i början att klappa sig själv

Det krävs rutin


Om kroppen kan läka sig själv, så varför inte?
BETYG: 5 stjärnor av 5 möjliga

RSS 2.0