Förkramp - ingen höjdare!!

Det där fenomenet som jag kallar förkramp har gett sig till känna minst varannan gång det senaste året. Det är ingen höjdare att ha ont redan dagen innan, när man kommer att få det samma dag med. Speciellt inte när det är soligt och varmt och man vill ut och hitta på saker.

Är det någon annan av er som har upplevt "förkramp"? Det måste ju vara ett tecken på att någonting är sämre denna månad.

Sockerfritt liv minskar mensvärken?

Den 1:a april ska jag vara utan socker och minimera på kolhydraterna en hel del, i en månad för att se om det minskar mensvärken. Inget choklad med andra ord eller socker i teet. Dessutom ska jag i så stor utsträckning som möjligt äta Raw Food d.v.s mat som inte värmts upp mer än till 50 grader, vilket innefattar mat som är gjort av råvaror..ingen fryst färdigmat eller ens sushi på en månad.

Håll tummarna för mig!! (för det behöver jag)
 

Test av: Vattenflaska med varmt vatten

Att värme lindrar ömmande muskler har du kanske hört tidigare. Att man ska ha något varmt på magen när man har mensvärk har du kanske också hört? 
 
Det finns vetekuddar man kan värma i mikron och det finns det billiga knepet. Ta en flaska med skruvkork och fyll den med varmt vatten. Sedan lägger du den på magen för att lindra smärtan. Detta gör jag själv nästan varje gång jag har mensvärk. Man blir varm i hela kroppen av det, vilket kan starta en jobbig värmekänsla. Men det hjälper en del.

+
Mensvärken lindras
Kan kombineras med Shakti spikmatta för ultimat effekt.

-
Man måste fortfarande vara sängliggande
Risk för svettningar och brännskador
Effekten finns endast där när du har den varma flaskan på magenEn lindring áv mensvärken men värmen sprider sig!
BETYG: 3 stjärnor av 5 möjliga


RSS 2.0